.:: Followers ::.

.::Recent Visitors::.

Kritikalnya jemaah masjid wanita. ppfftt!

Kritikal! Kritikal!

Saf di masjid bahagian perempuan sangat kritikal. 1 sajadah seorang. Di hamparkan secara menegak dan berdiri di tengah-tengah. 

Bila imam kata "rapatkan saf".. ah takde seorang pun yang berganjak. Aku cuit2 org kanan tanda nk di rapatkan ke tengah. No respon.

Mata menjeling ke tirai jarang.. saf lelaki terbaik. Takde sejadah.

Serius solat aku tak kusyuk asyir fikir "Takpe, nanti aku ambik sejadah dan tingal 1 je kat almari ni"

Seusai solat aku pandang sekeliling, ternyata saf setiap orang di kiri n kanan masing2 berlubang-lubang. Di belakang? Lagi dasyat.. 1 orang 1 kipas.

Peringatan bersama, untuk aku dan semua. terutama perempuan. Please la. Rapatkan saf. Kalau nak guna sejadah, hamparkan melintang dan rapatkan saf.

Dah lame aku perhati, so sad lah T_T

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

kata-kata anda amat berharga. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget